en fråga..

santa baby . .

jag ville bara säga att jag är ett slaviskt fan av denna fina blogg & jag skulle säga att jag också har lite ut av en tomte fetish! hihi. så om du är någon händelse skulle känna dig lite ensam den 24, så vet du var du finner mig, grrr


sadisktiska hälsnigar / Åsa ;)




detta var en kommentar jag fick här till min blogg, och jag har bara en fråga... du skojar va?! jag har faktiskt tomtemor och jag tycker att det är respektlöst att skriva sånt. men tack för att du gillade bloggen!

xoxo "santa baby"

30 november

Nu börjar det närma sig till första december. Jag har polerat släden hela dagen, så nu är den redo för jul. Imorgon börjar julkalendern på tv och då tänkte jag att vi ska diskutera den här på bloggen.

kram tomten


TOMTEBLOGGEN!

hohoho!

Nu är det några dagar kvar till första december, så då tyckte jag att det var dags att starta upp bloggen. Jag kommer blogga fram till 25 december. Bloggen kommer innehålla tips, julklappar, julpynt, musik och massa annat kul!

hoppas ni får massa trevlig läsning fram till jul.
god jul ;)


första advent

idag är det ju första advent. Här hemma har vi pyntat och gjort fint i julestugan. Vi har också bakat årets första lussebullar. Nu sitter jag och tittar ut över min fina verkstad, där jag kommer tillbringa mycket tid fram till jul. Hoppas alla ni där ute har fått lite snö också, passa på att åka lite släde nu!

Hur tillbringade ni er första advent? skriv i komentarerna!


RSS 2.0